Video-Incendiul de la microbuz s-a extins și la anexele gospodărești

Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni cu mai multe autospeciale, în comuna Beleți-Negrești, unde a luat foc o dubiță. Incendiul de la microbuz s-a extins și la anexele gospodărești. Focul a făcut prăpăd.

Incendiul de la microbuz a izbucnit duminică seară, cu puțin înainte de miezul nopții. Proprietarul parcase mașina, plină cu mangal, în curte, în cursul după-amiezii.. Focul a izbucnit la mort. A cuprins întreaga mașină și având în vedere încărcătura, a ars cu totul. Paguba nu s-a limitat numai la dubiță. Incendiul de la microbuz s-a extins și la anexele din gospodărie.

Întâi a luat foc o bucătărie de vară, construită pe structură din lemn, de acolo, focul a ajuns și la o magazie, deasupra căreia era depozitat fân. Astfel, incendiul de la microbuz a făcut prăpăd în întreaga gospodărie. Cele două anexe au ars în întregime, la fel ca dubița.

Pompierii au intervenit vreme de peste două ore pentru a stinge flăcările. Militarii au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit produs la instalația electrică a mașinii. Valoarea pagubei nu a putut fi stabilită deocamdată.

Video: ISU Argeș