O familie a rămas fără locuință după ce incendiul a distrus complet o casă din comuna Ștefan cel Mare. Focul a izbucnit din cauza coșului de evacuare a fumului. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri. 

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompieiri voluntari din comuna Slobozia,care s-au deplasat cu un echipaj din cadrul SVSU.  Alte 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Argeș li s-a alăturat. În ciuda intervenției militarilor incendiul a distrus complet construcția.

Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta la acoperiș și în interiorul celor trei camere, fiind vorba de o construcție preponderent din material combustibil.

În incendiu au ars acoperișul casei pe aproximativ 70 de mp, materiale textile și aparatură electrocasnică. Au rămas în picioare numai zidurile.

O cauză probabilă a producerii incendiului sunt scânteile care au ajuns în contact cu materialele combustibile, din cauza coșului de fum defect.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Argeș, prezent la fața locului, a acordat îngrijiri medicale unei femei în vâsta de 65 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior refuzând transportul la spital.