VIDEO-Incendiu violent, la Dâmbovicioara! Focul stins după 8 ore

Sâmbătă noaptea, incendiu violent, la Dâmbovicioara, acolo unde au ars trei case, patru mașini și multe alte bunuri. Pompierii s-au luptat 8 ore cu flăcările, focul fiind stins în această dimineață.

Incendiu violent, la Dâmbovicioara. Trei case au luat foc și au ars până la temelie, după ce flăcările s-au întins de la o gospodărie la alta.După izbucnirea focului, localnicii depășiți de situația au sunat la 112 iar în sprijinul lor au venit trei autospeciale ale Detașamentului de pompieri Câmpulung si Punctul de Lucru Rucăr, dar și o autospeciala de la Serviciul Voluntar de Situații de Urgență Rucăr.

Forțele au pornit lupta cu focul, însă eforturile militarilor de a mai salva ceva au fost inutile. Focul a făcut prăpăd, distrugând complet trei case, două locuite, una aflată în construcție. Pe lângă imobile au ars patru mașini; un BMW, un FORD, un Cielo și un Daihatsu.

În urma acestui incendiu violent, la Dâmbovicioara a ars o cantitate mare de miere și ceară, unul dintre proprietari având stupi. Focul a distrus multă cherestea, fiind o zonă de munte în care se fac exploatări forestiere. Militarii s-au luptat cu focul până în această dimineață, intervenția durând 8 ore. S-a stabilit că incendiul a fost provocat de un scurt circuit la instalația electrică, veche, a unui imobil, dintre cele trei mistuite de foc.