Video-Hoț tupeist! A furat dintr-un centru pentru copii cu dizabilități

Incredibil de cât curaj a dat dovadă un hoț tupeist care a furat un portofel dintr-o geantă. Tânărul a intrat într-un centru pentru copii cu dizabilități, a urcat la etaj, și cu toate că în clădire erau mai multe persoane, a sustras portofelul terapeutei.

Hoț tupeist, filmat de camerele de supraveghere. Pe înregistrări se vede când urcă la etaj, pășind încet să nu facă zgomot, se uită iscoditor în toate direcțiile asigurându-se că nu îl vede nimeni, intră într-o încăpere și fură un portofel dintr-o geantă. Imediat iese, cu aceeași precauție și coboară din clădire.

Întreaga scenă s-a petrecut într-un centru pentru copii cu dizabilități din strada Exercițiu, în Pitești. La parter, se aflau mai mulți părinți care așteptau ca ședința de terapie să se sfârșească. Hoțul tupeist a trecut pe lângă ei și a urcat la primul etaj, ca și cum ar fi fost unul de-al casei. La fel a și plecat!

A sustras portofelul terapeutei, care făcea voluntariat la centrul amintit. În el erau 113 lei și documentele personale ale acesteia. După comiterea faptei, imaginile surprinse de sistemul de supraveghere au fost depuse la Secția 3 Poliție, acolo unde a fost făcută plângerea.

Cei din centru sunt indignați. Acest hoț tupeist a intrat ca la el acasă, într-un centru despre care se știe că vine în sprijinul copiilor cu probleme, fiind vorba de un ONG. Nu suma contează, ci gestul incalificabil. Toși cei care îl recunosc pe hoț sunt rugați să sune la 112.