VIDEO-Distracție sfârșită prost! Apa le-a luat mașina, când erau la plajă

Necaz mare pentru o familie din Pitești, sâmbătă după-amiază. În timp ce erau la distracție, la plajă, mașina lor, un Ford, a fost luată de ape. Autoturismul a fost scos de pompieri, dar nu se știe dacă va mai funcționa după ce a stat în râu, mai bine de 2 ore.

Distracție sfârșită prost, ieri, pentru o familie dim Pitești, Doi soți s-au dus la Budeasa, pe malul râului Argeș, la plajă. În timp ce făceau grătar, au văzut cum mașina lor parcată chiar la marginea apei, este luată de râu.

Disperați, au cerut ajutor. Apa era însă atât de mare încât trecuse de jumătatea portierei, Fordul ajunând în mijlocul râului. Ce se întâmplase, apa era mică atunci când tinerii au lăsat mașina mult prea aproape de râu. Angajații Barajului Budeasa au început să uzineze apa, nivelul crescând mult. Atunci, autoturismul a ajuns în valuri.

Astfel, ceea ce se dorea a fi distracție s-a sfârșit cu un necaz. Soția șoferului povestea plângând că are credit pentru a chita ratele mașinii. Pompierii au tras Fordul din râu, însă, e puțin probabil să mai funcționeze fără intervenție în service.

Gurile rele spun că în timp ce erau la distracție, proprietarii ar fi vrut să spele autoturismul în râu, moment în care a fost luată de apa uzinată.