VIDEO: Bărbat din Piteşti, reţinut în Slatina pentru tentativă de agresiune sexuală

Bărbatul bănuit de tentativă de agresiune sexuală, după ce a abordat mai multe fetiţe din Slatina, a fost reţinut de poliţişti, după mai multe ore de audieri.

În vârstă de 39 de ani, bărbatul este din Piteşti, dar locuieşte fără forme legale în comuna Priseaca.

„La data de 29 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală și tentativă la  infracțiunea de  agresiune sexuală, asupra 3 minore, din municipiul Slatina.

  În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judetean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul ar fi abordat mai mulţi copii, în special fetiţe, la locurile de joacă din cartierul Steaua şi pe Strada Unirii.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Slatina, individul intră în discuţie cu copiii, cărora le solicită diverse informaţii despre locatari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.