VIDEO-Agresor reținut după ce a atacat o adolescentă cu un cuțit

Agresor reținut, joi după-amiază, după ce a atacat o adolescentă în vârstă de 16 ani, la Ștefănești, județul Argeș. Fata mergea cu bicicleta când individul a oprit-o prinzând-o de gât și a amenințat-o cu cuțitul.

Adolescenta se ducea cu bicicleta la un magazin din localitate. Când a trecut pe lângă bărbatul, ce părea inofensiv, s-a trezit că o oprește punându-i mâna la gât. Și-a dat seama că nu este vorba de o glumă proastă când agresorul a scos un cuțit. A amenințat-o cerându-i geanta. Șocată, fata a rupt-o la fugă și a scăpat.

Agresor condamnat pentru fapte cu violență

Victima a sesizat poliția, individul fiind dat în urmărire. O patrulă de jandarmi, l-a depistat pe suspect. Bărbatul, de 50 de ani, din comuna Vulturești, era lângă calea ferată. A fost percheziționat fiind găsit cuțitul. Predat polițiștilor din cadrul Poliției Ștefănești, individul a negat faptele. Victima l-a recunoscut. Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal. Este acuzat de loviri și alte violențe.

Agresor reținut după ce oamenii legii au emis o ordonanță pentru 24 de ore. Bărbatul este un recidivist, eliberat recent din penitenciar. A fost condamnat de mai multe ori pentru tâlhărie și alte fapte comise cu violență.

Video. I.J.J. Argeș