Sâmbătă seară, un vâlcean beat s-a răsturnat cu maşina pe DN7. Bolidul s-a rostogolit de câteva ori, fiind avariat pe toate părţile. Şoferul a scăpat nevătămat în ciuda impactului violent.

Vâlcean beat s-a răsturnat cu bolidul pe DN 7! Un şofer în vârstă de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea conducea un autoturism dinspre Vâlcea către Piteşti. La Valea Ursului, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor în partea dreapta a sensului de mers. Maşina s-a rostogolit de câteva ori. Cel de la volan a scăpat nevătămat.

Nefiind un accident cu victime, conducătorul auto a sunat la o firmă de tractare ca să ia maşina pe platformă să o ducă la un service. Martorii au sunat însă la 112 văzând că şoferul era foarte agitat. Un echipaj de la Serviciul Rutier Argeş a mers la faţa locului.

Când l-au testat pe conducătorul auto, poliţiştii au aflat de ce se grăbea să plece. Era băut! Avea o concentraţie de alcool, de 1,04 la mie în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto. Info Trafic Piteşti