Update-Sâmbătă seara, angajata Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost plasata sub măsura controlului judicar pentru 60 de zile. 

În urma perchezițiilor organizate de polițiști vineri, magazinera Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost reținută. Este acuzată de delapidare după ce s-a constatat că a sustras echipamente de protecție din depozitul pe care îl avea sub gestiune. 

Magazinera spitalului este suspectată că a sustras din gestiune echipamente medicale care ar fi trebuit să ajungă la personalul medical pentru protecție împotriva COVID-19. Este vorba de mănuşi, măşti, dezinfectanţi, etc. Au fost organizate patru percheziții, la spital, acasă la suspectă și la alte două persoane, oamenii legii găsind mai multe produse (vezi aici ştirea).

Trei persoane au fost duse la audieri. După ce au dat declarații cu privire la acuzațiile grave, pe numele magazinerei a fost emisă ordonanță de reținere pentru delapidare. Sâmbătă va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive.