Un șofer beat și-a rănit prietenul în accident. Evenimentul rutier a avut loc în comuna argeşeană Vlădeşti. Conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul volanului, a lovit un gard şi un stâlp care s-a rupt şi a căzut peste autoturism.

Imagine

Tânărul de 28 de ani, din comuna Vlădeşti,  conducea un autoturism pe DJ 732, dinspre Vlădeşti spre Câmpulung.  Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. A părăsit şoseaua şi a izbit cu putere un gard din beton şi un stâlp din lemn. S-a constatat că cel de la volan era sub influenţa alcoolului. Şoferul beat și-a rănit prietenul în accident.

Imagine

În timpul impactului, atât conducătorul auto cât şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 24 de ani, au fost răniţi. Ambii au fost duşi la spital având multiple traumatisme şi contuzii. Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto stabilindu-se că avea 1,02 la mie alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate şi probe de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Imagine

Foto Info Trafic Pitești-Argeș