O gospodărie din comuna Albeştii de Argeş, a fost călcată de hoţi, poliţiştii stabilind că autorul este recidivist. Bărbatul era eliberat condiţionat. A ajuns din nou în arest, după ce a furat bunuri în valoare de 700 lei. 

În dimineața zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Albeştii de Argeş, persoane necunoscute au pătruns în anexele unei gospodării prin forţarea sistemelor de asigurare de la uşile de acces, iar din interiorul acestora au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani, recidivist, din aceeaşi localitate, bănuit de sâvârşirea faptei. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 700 de lei, a fost recuperat în totalitate.  A sustras o maşină de tuns iarba şi un motofierăstrău. Bărbatul era eliberat condiţionat din 2018, după ce ispăşise o pedeapsă pentru furt calificat.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.