UPDATE! Șoferul microbuzului, de 43 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un TIR care circula din sens opus. Microbuzul transporta 19 copii si 7 adulti, de la o școala din Uda, spre salina de la Ocnele Mari, Vâlcea. Copiii au fost transportați la unitatea medicală penru a fi consultați. 5 persoane au suferit răni ușoare, contuzii și escoriații. Traficul a fost reluat!

Sâmbătă dimineața a avut loc un accident rutier pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la Morărești. Un microbuz ce transporta copiii unei școli a intrat în coliziune cu un TIR. Din fericire, nu sunt persoane rănite grav.

Circa 20 de elevi de la o școală din Uda, însoțiți de câțiva părinți și de două cadre didactice, mergeau în excursie la salina de la Vâlcea. Nu au mai ajuns la destinație pentru că microbuzul a intrat în coliziune cu un TIR, la Morărești.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Microbuzul plin cu copii a intrat în coliziune cu un TIR ce venea din sens opus.

În urma impactului, 4 copii și un adult au necesitat îngrijiri medicale. Din fericire, victimele nu sunt rănite grav, având leziuni minore. Copiii au fost mai mult speriați decât răniți, dar pentru a se evita orice situație, cei mai mulți dintre ei au fost transportați la spital pentru consultații suplimentare.

 

Foto: Info Trafic Pitești/ISU Argeș