Un bărbat în vârstă de 68 de ani din localitatea dâmboviţeană Ulieşti, fost director la Arpechim Pitești, a fost găsit împuşcat cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal.

Polițiștii din Petrești, județul Dâmbovița, au fost sesizați astăzi de către o femeie, că un bărbat şi-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare. În comuna Uliești, într-o cameră a unei locuinței, a fost descoperit un bărbat în vârstă de 68 de ani, decedat.

Acesta prezenta o leziune prin împușcare, în zona capului.

”La data 21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi împuşcat în zona capului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în comuna Ulieşti, unde, într-o cameră a unei locuinţei, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împuşcare, în zona capului”, a transmis IPJ Dâmboviţa

Bărbatul era deținător legal al unei arme de vânătoare, informează Poliția Dâmbovița.

Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de depresie.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa: Realitatea de Arges