Un bărbat a murit strivit sub tractor, în comuna Cuca

Tragedie, petrecută duminică după-amiază. Un bărbat a murit strivit sub tractor după ce vehiculul s-a răsturnat. Victima muncea duminica şi a pierit în timp ce căra nisip.

A murit strivit sub tractor, în comuna Cuca. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, conducea un tractor de mici dimensiuni, printr-o pădure din localitate. Se întorcea de la gârlă, unde a încărcat o remorcă cu nisip. Urca o pantă pe un drum forestier greu accesibil. Din cauză că tractorul era mai uşor decât remorca pe care o tracta, la un moment dat, vehiculul s-a ridicat de roţile din faţă şi s-a răsturnat. Cum tractorul nu era prevăzut cu cabină, tractoristul a fost aruncat pe drum. Vehiculul a căzut peste el, strivindu-l.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. După ce bărbatul a fost scos, medicul a demarat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au avut succes. Bărbatul a murit strivit sub tractor. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsie. Localnicii care au asistat la operaţiunea de salvare sunt de părere că bărbatul a fost pedepsit pentru păcatul de a munci duminica, în zi de sărbătoare.