Acţiune în forţă a ofiţerilor Antidrog, la Curtea de Argeş , acolo unde un afacerist vindea droguri în bar. Patronul şi fiul lui au planificat o tranzacţie en gros. Au vândut 3 kilograme de canabis unui poliţist sub acoperire.

Un afacerist vindea droguri în bar, la Curtea de Argeş! Bărbatul în vârstă de 52 de ani şi fiul lui de 29 de ani, au negociat pentru o vânzare en gros. Au oferit spre vânzare unui ofiţer sub acoperire, 3 kilograme de cannabis. Omul legii urma să plătească 14.000 de euro. În loc să primească banii, cei doi au primit câte o pereche de cătuşe, fiind organizat flagrantul.

Oamenii legii au făcut percheziţii în barul de noapte pe care îl patronează cei doi şi în locuinţa situată la aceeaşi adresă. Au mai găsit 15 grame de cannabis în casă. Ofiţerii Antidrog au mai ridicat, din imobil, un cântar de precizie şi un aparat de vidat, folosite la porţionarea drogurilor. A fost confiscată şi suma de 2.800 de euro și 1500 de lei.

Au fost duşi la audieri, tatăl, fiul, fiica, în vârstă de 21 de ani şi iubitul tinerei, un cetăţean grec de 46 de ani. Ancheta oamenilor legii a fost demarată după ce, au existat suspiciuni că în barul de noapte administrat de familia respectivă se vindeau droguri.

La acestă oră, cei patru suspecţi sunt încă la audieri, la sediul DIICOT -Serviciul Teritorial Piteşti. Procurorii intenţionează să prezinte o parte din suspecţi Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.