Ucigaș, plătește viața luată cu 200.000 euro! Condamnat după ce a omorât dintr-un pumn

       A devenit ucigaș după ce a omorât dintr-un pumn un tânăr, în vârstă de 23 de ani! Instanța l-a condamnat pe ucigaș la 5 ani închisoare. El are de plătit daune de 200.000 de euro familiei pe care a îndoliat-o. 

Nenorocirea s-a petrecut în Pitești, în noiembrie, anul trecut. Tânărul decedat se întorcea din oraș cu iubita. Agresorul în vârstă de 22 de ani era cu o gașcă de prieteni. Între ei s-a iscat un conflict spontan.

Ucigașul s-a desprins din grup și i-a dat un pumn tânărului de 23 de ani. Acesta a căzut, și a rămas inconștient la pământ, după ce s-a lovit cu capul de caldarâm.

A murit la spital. Victima a stat în comă aproximativ o săptămână și a decedat, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Ucigașul a fost arestat, fiind judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Tribunalul Argeș l-a condamnat la 5 ani închisoare, cu executare.

Ucigașul are de plătit daune morale de 200.000 euro mamei și surorii victimei, plus, daune materiale de 8.000 de lei. Valoarea, mult prea mică nu poate, în niciun caz, sa acopere suferința mamei care și-a văzut fiu, de 23 de ani, în mormânt.