La mai puțin de o lună un tânăr a fost trimis în judecată că a bătut crunt o femeie în stradă. Imaginile scandalului au fost surprinse de un locatar din centrul Piteștiului.

Trimis în judecată că a bătut crunt o femeie, în stradă, cu toate că victima a refuzat să depună plângere. Oamenii legii au întocmit, pe numele agresorului de 23 de ani, cunoscut om al străzii, dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniştii publice. Pe 15 iunie, individul s-a certat în centrul Piteștiului, cu concubina lui, în vârstă de 40 de ani. Furios a luat-o la bătaie.

Vezi aici detalii despre caz: https://realitateadearges.net/agresor-retinut-a-vrut-sa-arunce-o-femeie-in-tomberon/

Un locatar din apropierea a filmat totul. Imaginile sunt revoltătoare. Se vede cum o loveşte cu sălbăticie, o târăşte pe stradă de păr şi încearcă să o arunce într-un tomberon. Cinci zile mai târziu, agresorul a fost reţinut. Judecătorii l-au plasat sub control judiciar.

Cu toate că victima a refuzat să depună plângere, agresorul va fi trimis în judecată, dosarul fiind înaintat Judecătoriei Piteşti. Şi femeia lovită, a mai avut probleme cu lega, fiind acuzat de furt, după ce a sustras un lănţişor. La rândul lui, tânărul a fost victima unei încăierări, în 2016 fiind tăiat tot de un om al străzii.