Mai mulţi câmpuluneni s-au plâns că hoţii au dat lovitură după lovitură în gospodăriile lor. Anchetatorii au identificat hoţii. Ca urmare a anchetei au fost reţinuţi tatăl şi fiul acestuia pentru furturi de găini. Unul dintre ei a primit mandat de arestare preventivă. 

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cerceăarile într-un dosar privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Mioarele și un minor de 17 ani din Câmpulung. Cei doi sunt tată şi fiu şi sunt acuzaţi de furturi de găini şi furtul unui câine ciobănesc.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada aprilie-mai a.c., cei doi ar fi sustras animale și păsări din gospodării de pe raza municipiului Câmpulung. Pentru administrarea probatoriului, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiţi, de pe raza comunei Mioarele și a municipiului Câmpulung.

În urma perchezițiilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat în cea mai mare parte. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior, doar tatăl a fost dus în faţa Judecătoriei Câmpulung, iar magistraţii au admis cererea.