În timp record, poliţiştii au găsit un tânăr sinucigaş şi l-au salvat de la moarte. Soţia acestuia sunase la 112 cerând ajutor.

Tânăr sinucigaș salvat de polițiști! O mămică, în vârstă de 26 de ani, din Mioveni a sunat joi seară şi a cerut ajutorul oamenilor legii, spunând că soţul ei vrea să îşi pună capăt zilelor. Tânărul de aceeaşi vârstă, care are domiciliul în Slatina, județul Olt,  se certase rău cu soţia.

Supărat, a urcat în maşină şi a plecat din apartamentul femeii de la Mioveni. Din maşină, bărbatul i-a telefonat şi i-a zis că se duce să se omoare. A apucat să spună că se va arunca în Barajul Budeasa.

Acest amănunt important i-a ajutat pe poliţişti. Oamenii legii au dat alarma şi echipaje de la Poliţia Mioveni, Poliţia Municipiului Piteşti şi Secţia Rurală Bascov au pornit în căutarea lui.

Aveau amănunte despre maşină şi au început să o caute în zona barajului. La nici 10 minute de la ora apelului, au descoperit autoturismul rulând pe lângă taluz. I-au făcut semnal de oprire iar şoferul s-a conformat. Le-a mărturisit şi poliţiştilor că se ducea să se sinucidă intenționând să se arunce în lac.

Tânărul a fost convins să renunţe la getul său, fiind predat unui echipaj SMURD care să-l transporte la spital pentru investigaţii. Este posibil să fie transferat la Spitalul de Psihiatrie pentru un consult de specialitate.

Bărbatul a povestit că se află la a doua căsătorie. De puţin timp s-a despărţit de soţie, fără a intenta divorț şi joi seară, a mers la ea să-şi vadă copilul în vârstă de 2 ani. Tânăra nu i-a permis şi de aceea s-au certat.