În cursul zilei de luni, polițiștii BCCO Pitești au reținut un tânăr de 28 de ani, din Priboieni, pentru trafic de droguri de mare risc.

Florin Constantin D. este bănuit că procura drogurile din București și le vindea la Pitești. Începând cu luna iunie, acesta s-a aflat în atenția polițiștilor argeșeni fiind bănuit de trafic de ecstasy și de cannabis.

Luni, 29 iunie, la primele ore ale dimineții, polițiștii argeșeni au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Priboieni. În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate un borcan cu fragmente vegetale (posibil cannabis), niște ustensile de preparat droguri, telefoane mobile, laptopuri, dar și bani.

Luni seara, s-a dispus arestarea lui Florin Constantin D. pentru 24 de ore. A fost prezentat astăzi Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, până pe 28 august.

„În baza art. 226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Ministerului Public, Parchetul de pe lângă ÎCCJ- DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti. În baza art. 226 alin.2 C.pr.pen.rap.la art.223 alin.2 C.pr.pen. , dispune luarea măsurii arestării preventive, faţă de inculpatul D. Florin Constantin, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.07.2019 şi până la data de 28.08.2019, inclusiv. În baza art. 275 alin 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 30.07.2019, ora 14,40”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș.

Foto: descriptiv.