Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna argeşeană Miroşi, a fost reţinut de oamenii legii de la Secţia Rurală Buzoeşti. Bărbatul este acuzat că a violat un tânăr cu retard, fiul fostei sale concubine. Autorul este recidivist.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești au reţinut un bărbat de 44 de ani, din Miroși, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol.
Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 28 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreținut un raport sexual cu o persoană, fără consimțământul acesteia.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, preciza Mădălina Epure, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

Suspectul este acuzat că l-a violat de fiul fostei sale concubine. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani cunoscut cu retard. După comiterea faptei, tânărul a povestit ce s-a întâmplat. Examinarea medicului legist a confirmat violul.