Rezultate remarcabile pentru un tânăr argeşean! Acesta a fost primul admis, la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigorie Alexandru Ghica”, la sesiunea din iarnă care s-a încheiat zilele acestea. Tânărul a urmat cariera tatălui său, care este jandarm în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

În urma susținerii examenului de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, primul admis a fost un tânăr argeșean în vârstă de 19 ani. Drăgan Antonio Cristian este tânărul care a reușit la ultima sesiune de admitere să obțină cea mai mare medie, astfel reușind să-i depășească pe ceilalți 750 de tineri cu aceleași aspirații ca și el.

Tânărul a avut 88 de puncte din 90. Acesta a spus că principalul model în viață și ceea ce l-a motivat cel mai mult să acceadă într-o structură militară îl reprezintă tatăl său, jandarm cu o vechime de aproximativ 20 de ani în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.
 

Din cei 190 de tineri admiși în acest an, 29 sunt argeșeni, 5 fete și 24 de băieți, iar totalul de tineri recrutați de Jandarmeria Argeș a fost de 174.