Update-Tâlhari reținuți! Au atacat şase femei pe stradă, în patru zile

Update-Judecătoria Pitești a admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pe câte 30 de zile. Anchetatorii continuă cercetările, existând indicii că tinerii au comis și alte tâlhării în Pitești. 

Oamenii legii au emis ordonanțe pe numele a doi tâlhari reținuți pentru comiterea a nu mai puțin de 6 fapte într-un termen scurt. Indivizii, recidiviști, atacau femei singure și le smulgeau gențile.

Tâlhari reținuți după mai multe zile de căutări. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești investigau patru tâlhării reclamate. Acestea au fost comise în Pitești, în perioada 8-11 octombrie. Toate au avut loc pe timp se noapte şi aveau acelaşi mod de operare. Autorii, doi la număr, urmăreau femei singure. Când ajungeau în locuri slab luminate, le smulgeau genţile şi fugeau. Dacă vreuna dintre victime se opunea, era lovită.

Polişiştii s-au gândit că ar putea fi vorba de aceeaşi autori în toate tâlhăriile reclamate, având în vederea descrierile făcute de victime. Cei doi au fost identificaţi. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, din Ştefăneşti şi unul de 26 de ani, din comuna Răteşti. Ambii sunt recidivişti. Au fost ridicaţi de acasă în baza unor mandate de aducere. În timpul percheziţiilor de la domiciliile celor doi, au fost găsite bunuri provenite din furt. Oamenii legii au găsit, inclusiv, unul dintre portofelele furate. Mai mult au fost descoperite probe şi pentru alte fapte.

Tâlharii reţinuţi au fost duşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. În jurul prânzului vor fi duşi la instanţă cu propunerea de arestare preventivă. Sunt acuzaţi de comiterea a patru tâlhării şi două tentative de tâlhărie. Înainte au fost cercetaţi şi condamnaţi pentru comiterea mai multor furturi.