Miercuri seară, un tâlhar minor a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Judeţului Argeș. Acesta este acuzat că a amenințat un alt minor căruia i-a furat banii și telefonul mobil.

Tâlhar minor dus în arest, după ce şi-a atacat un amic! Autorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din Ştefăneşti, iar victima unul de 16 ani. Cei doi, împreună cu un al băiat se aflau, în urmă cu o lună, în Pădurea Trivale. Împreună mergeau către cartier de unde voiau să cumpere o boxă audio. Culmea, tranzacţia fusese aranjată chiar de către cel acuzat, care pretindea că ştie pe cineva care vinde un astfel de produs la un preţ convenabil. În realitate, tânărul îi întinsese o capcană minorului.

Când se aflau în mijlocul pădurii, autorul l-a ameninţat pe minor şi i-a luat banii. Ulterior, tot prin intimidare i-a luat şi telefonul mobil., după care a dispărut. Cel păgubit a făcut plângere. Poliţiştii l-au depistat pe suspect şi miercuri, au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui. Este pentru a doua oară când acest tâlhar minor are probleme cu legea. Pe vremea când avea doar 16 ani, el a fost acuzat de tâlhărie calificată, după ce atacat o femeie căreia i-a furat geanta, în Târgul din Vale, din Piteşti.