Spargator reţinut! A dat lovitura în două societăţi comerciale din Bradu

Spărgător reţinut la Bradu, după ce a comis furturi din societăţi. Tânărul recidivist a ajuns în arest fiind reţinut pentru 24 de ore.

Spărgător reţinut în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti, sâmbătă, în comuna Bradu-Argeş. Tânăruld e 26 de ani, recidivist a intrat noaptea prin efracţie în două societăţi comerciale, cu profil de activitate service auto. Prejudiciul în cauză se ridică la aproximativ 3.000 de lei.

„Pentru probarea activității infracționale, la data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Pitești și cei ai Biroului Investigații Criminale Pitești, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza comunei Bradu, la locuința celui în cauză.

În urma percheziției au fost identificate mai multe laptop-uri și electronice auto, susceptibile a proveni din infracțiuni de furt calificat. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor” se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Cercetările au stabilit că tânărul a furat trei laptop-uri, o staţie de emisie recepţie, un radio CD player şi difuzoare. Tânărul, originar din judeţul Dâmboviţa, locuieşte la Bradu la concubina lui. Este recidivist, în urmă cu peste 5 ani fiind condamnat tot pentru comiterea de furturi. Spărgător reţinut pentru 24 de ore, după descinderile care au adus

Astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.