Tragedia dintr-o familie din Argeş! Soţul mort, soţia salvată după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă. Femeia şi-a revenit, fiind conştientă.

Soţul mort, soţia salvată, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă amplasată într-o locuinţă din comuna Cuca. Cei doi au fost descoperiţi sâmbătă seară, de un vecin. Acesta era îngrijorat că nu-i văzuse întreaga zi prin curte cu toate că ştia că sunt la ţară. Ion S., de 58 de ani, din , Piteşti era prăbuşit pe podea iar soţia lui, Maria de 53 de ani era căzută pe pat. Aceştia mergeau la sfârşit să săptămână la ţară.

În locuinţă era o sobă, de tip godin, la care fusese ataşat un burlan flexibil. Se pare că soba este cea care a provocat tragedia, ambii fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon. După c e i-a descoperit vecinul a sunat la 112. Oamenii legii au spart geamul. Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind decedat de ceva timp. Soţia a început să respire imediat cum a intrat aer curat în cameră. Ea se află internată la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţan de Urgenţă Piteşti, fiind conştientă şi în stare stabilă.