Eveniment rutier soldat cu avarierea a trei maşini, după ce şoferului beat nu i-a ajuns strada. Tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, a pierdut controlul maşinii şi a făcut slalom pe şosea, de pe un sens pe altul.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, petrecut pe DN 73, pe strada Calea Câmpulung. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au constatat că şoferului beat nu i-a ajuns strada.

Din verificări s-a stabilit că, un bărbat de 23 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe D.N. 73, din direcția Pitești către Câmpulung, ar fi intrat în coliziune cu trei autoturisme. Acesta a lovit prima maşină care circula în aceeaşi direcţie,  pe sensul lui de mers. În urma impactului a fost proiectat pe sensul celălalt unde a lovit al dolilea autoturism. A fost aruncat înapoi, izbind şi al treilea autovehicul.

În urma testării au aparatul etilotest, a rezultat faptul că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea afişată  fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmi dosar penal.