Un tun de zeci de mii de lei a dat un angajat, la o firmă de transporturi din Argeş. Bărbatul a demisionat dar nu a predat cardurile de carburant. Şoferul de TIR a furat 5 tone de motorină, fiind trimis în judecată.

 

Şoferul de TIR a furat 5 tone de motorină, de la firma la care lucrase. Acesta a încetat raporturile de muncă, dar nu a predat cardurile de carburant pe care le folosise în timpul ce era angajat. Reprezentanţii societăţii nu le-au blocat, aşa că bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Târgovişte, a continuat să alimenteze cu ele. Când reprezentanţii firmei şi-au dat seama, fostul angajat furase nici mai mult, nici mai puţin de 5 tone de motorină.

A fost făcută plângere împotriva lui, şoferul fiind cercetat penal. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au finalizat ancheta. Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de trimitere în judecată.