Joi seara, pe DN 73D, în localitatea Țițești, un copil a ajuns la spital având dinţii rupţi. Şoferul beat și-a rănit nepotul după ce a lovit o maşină parcată. După accident conducătorul auto îşi dădea cu pumnii în cap din cauza nesăbuinţei sale.

Șoferul beat și-a rănit nepotul în accident. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, a plecat la drum, cu fiul și cu nepotul său, deşi băuse. Copiii, în vârstă de 8 ani, se aflau pe bancheta din spate a maşinii. În timp ce conducea, conductorul auto s-a întors la băieţi, pentru a vorbi cu ei.

A pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină parcată. În momentul impactului, nepotul a fost proiectat în faţă, cu gura de scaun. Şi-a rupt mai mulţi dinţi din faţă. În timpul cercetărilor efectuate după accident, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni au stabilit că cel de la volan are o concentraţie de alcool de 0, 78 la mie, în aerul expirat.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti din cauza traumatismului facial suferit. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.