Șofer încarcerat la Călinești! Un lemn a străpuns parbrizul și l-a rănit

În urma unui accident petrecut joi dimineaţă, la Călineşti, pe DN 7, un şofer încarcerat a scăpat ca prin minune. Bărbatul a lovit o căruţă. Un lemn a străpuns parbrizul rănindu-l în zona toracelui. A fost scos din maşină în urma intervenţiei pompierilor.

Șofer încarcerat la Călinești, în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă! Un lemn a străpuns parbrizul maşinii și l-a rănit, în timp ce lovise o căruţă. Şoferul în vâstă de 62 de ani, din Piteşti conducea un Logan. Se îndrepta dinspre Topoloveni către Piteşti, pe DN 7. La Călineşti, conducătorul auto a ajuns din urmă o căruţă plină cu lemne. Nu a observat-o din cauză că era nesemnalizată. A izbit în plin atelajul. În urma impactului puternic, un lemn a străpuns parbrizul şi l-a lovit pe şofer în zona toracelui.

Căruţa era condusă de un tânăr de 27 de ani, din comuna Călineşti, satul Valea Corbului. Alături de el erau un bărbat şi o femeie din aceeaşi localitate. Niciunul nu a fost rănit. După accident, la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, pompieri şi de la Serviciul de Ambulanţă Argeş. L-au găsit pe şofer încarcerat. Bărbatul a fost scos de militarii de la descarcerare. Era conştient dar avea multiple leziuni. A fost transportat de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.