Șofer, fără permis, conduce de 40 de ani în țară și străinătate! A pățit-o la Câmpulung!

Un șofer fără permis, în vârstă de 61 de ani, din Câmpulung, a fost prins, miercuri, la volan. Conducea fără drept de 40 de ani. Bărbatul a făcut o greșeală în trafic și le-a atras atenția polițiștilor. 

Șoferul conducea un Renault Megane, pe bulevardul Ion Mihalache, din Câmpulung. La o intersecție, a trecut pe culoarea galbenă a semaforului. A fost observat de un echipaj de poliție rutieră. Când l-au tras pe dreapta, oamenii legii i-au cerut actele la control.

Verificările au scos la iveală faptul că șoferul nu deține și nici nu a deținut niciodată permis de conducere. Cu toate acestea, omul are mașină și merge frecvent la volanul acesteia.

La audieri, șoferul le-a făcut o mărturisire oamenilor legii: conduce mașina de la vârsta de 20 de ani, deci, de peste 40 de ani.

Câmpulungeanul a mai spus că a lucrat multă vreme în străinătate și încă mai pleacă peste hotare. În cele patru decenii, a parcurs sute de mii de kilometri!

Niciodată nu a fost oprit de vreun echipaj de poliție și nici nu a avut vreun accident. Polițiștii câmpulungeni i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.