Un bărbat în vârstă de 30 de ani,din Piteşti a fost reţinut, fiind acuzat de lipsire de libertate şi loviri şi alte violenţe după ce şi-a sechestrat iubita. 

Și-a sechestrat iubita! Totul s-a petrecut seara, pe 31 octombrie, anul trecut. Cei doi au avut o relaţie. Fata în vârstă de 22 de ani, a decis să îl părăsească pe bărbat. El a convins-o să se întâlnească pentru a sta de vorbă.

A luat-o cu maşina şi a dus-o într-o parcare din Piteşti. Acolo piteşteanul a încercat să o convingă pe tânără să îi mai acorde o şansă. Fata a refuzat moment în care bărbatul ca să fie mai convingător, a strâns-o tare de braţ, zguduind-o serios. Mai mult, când ea a vrut să plece el nu i-a permis şi a ţinut-o în maşină cu forţa timp de aproximativ două ore.

După ce a scăpat din minţile sale tânăra a făcut plângere la Poliţia Municipiului Piteşti. În faţa acuzaţiilor grave bărbatul a susţinut că tânăra minte ca să se răzbune pe el. Anchetatorii au făcut rost de imagini surprinse de camere de supraveghere care dovedesc că fata a fost luată cu maşina şi dusă în parcare exact aşa cum a declarat.