Un tânăr în vârstă de 22 de ani, a dat de necaz! Acesta şi-a luat maşină înainte de obţinerea permisului de conducere. Asta nu ar fi fost nimic, numai că, nu a aşteptat să intre în legalitate şi a pornit să dea ture cu bolidul său.

Şi-a luat maşină înaintea permisului de conducere! Fără să ţină cont că nu are dreptul, a pornit la plimbare la volanul bolidului său. Nu o dată, ci de mai multe ori, până când oamenii au aflat că tânărul din comuna Merişani, satul Crâmpotani se dă „şmecher” la volan.

Existau indicii cum că acesta ar fi participat şi la nişte furturi alături de alţi tineri. El le asigura fuga cu maşina. Într-una din zile a fost prins de poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Bascov, la volan. Deşi a încercat să fugă de oamenii legii, a fost blocat în trafic pe DN 7 C, drumul care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul, fără a deține permis de conducere. Ancheta s-a finalizat iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.