Accident rutier petrecut duminică dimineaţă în localitatea Bălilești. Şoferul şi-a băgat mama în spital, după ce a izbit un parapet şi a ajuns cu autoturismul în şanţ. Femeia în vârstă de 76 de ani, are multiple traumatisme.

Imagine

Şi-a băgat mamaîn spital! Accidentul a avut loc în comuna argeşeană Bălieşti, duminică. Şoferul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, se afla la volanul unui autoturism de producţie autohtonă. Mergea pe DJ 732, din direcţia Bălileşti spre Stâlpeni.  La trecerea pe podul de peste pârâul Bratia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a părăsit partea carosabilă. Pe şosea era polei.
A intrat în coliziune cu parapetul de protecţie şi a ajuns în şanţ. Şoferul şi-a băgat mama în spital după ce, în urma coliziunii, femeia în vârstă de 76 de ani a fost rănită. Victima se afla pe locul de lângă şofer şi a suferit multiple traumatisme în momentul impactului. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, dar şi un echipaj de poliţie.