Cei care se află în căutarea unui loc de muncă, trebuie să știe că se fac angajări la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea. Sunt vacante trei posturi. Candidaţii trebuie să fie absolvenți de studii superioare, de studii superioare de scrută durată și de studii medii.

Se fac angajări la Direcția Apelor Argeș, dosarele putând fi depuse până la data de 30 octombrie. Se caută un inspector de specialitate în gospodărirea apelor. Candidații pentru acest post trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul: hidrotehnică, energetică, inginerie chimică, ingineria mediului,etc.

Mai este vacant un post de subinginer pentru Birou Mecanizare Energetic. Acesta trebuie să fie absolvent de studii superioare de scrută durată, profil mecanic sau înrudite.

Se caută și mecanic auto pentru Formația Intervenție Rapidă. Candidații pentru acest post trebuie să fie absolvenți de învățământ obligatoriu și să dețină certificat de calificare în meseria de mecanic auto.

Dosarele candidaților vor trebui depuse la sediul societății până la data de 30 octombrie. Probă scrisă va avea loc la data de 06.11.2019, la orele 10.00 și 12.00 în funcție de postul pentru care se candidează. Proba interviului va fi pe data de 12 noiembrie. Examenul va fi susţinut la sediul ABAAV.