Scos viu dintr-un canal de 4 metri, în care căzuse! Era beat criţă

Un bărbat a fost scos viu dintr-un canal de patru 4 metri în care căzuse. Era beat criţă şi nu a mai nimerit strada! S-a întâmplat joi seară, la Valea Ursului, în comuna Bascov. Au intervenit pompierii!

Scos viu dintr-un canal adânc de 4 metri, în care căzuse. S-a întâmplat joi seară, pe DN 7, în localitatea Valea Ursului. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din localitate, se ducea acasă, pe mai multe cărări. La un moment dat, fiind pe marginea străzii a căzut în canalul adânc de 4 metri. Un alt trecător, l-a văzut prăbuşit pe fundul canalului, zbătându-se apa deloc adâncă. Omul a sunat la 112 şi a cerut sprijinul echipelor de salvare.

Pompierii au mers la faţa locului cu două echipaje. Cu ajutorul unor coarde elastice, militarii au ajuns până la victimă. Acesta era conştient, dar abia putea articula…nu de durere sau din pricina rănilor, ci de beat! A fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Nu are leziuni grave. Localnicii martori la operaţiunea de salvare, au povestit că omul este prieten bun cu paharul şi rareori este văzut treaz. Tot ei spun că joi seară, Dumnezeul beţivilor a fost la Valea Ursului şi l-a salvat.

Foto: ISU Argeş