În urma percheziţiilor efectuate joi, au fost şase persoane reţinute, în dosarul de contrabandă. Este vorba de patru bărbaţi şi două femei. Acestea sunt acuzate că vindeau în Piaţa Ceair ţigări netimbrate.

Șase persoane reținute în dosarul de contrabandă cu țigări ! Din cele 21 de suspecţi duşi la auderi, au ajuns în arest patru bărbaţi şi două femei. În urma descinderilor ce au avut loc joi, oamenii legii au ridicat o cantitate mare de ţigări, aproximativ 200,000 ţigarete, bijuterii din aur, 60.000 lei şi peste 20.000 euro. Au fost găsite şi produse pirotehnice, vândute în timpul sărbătorilor de iarnă. oamneii legii au descoperit într-o locuinţă din cartierul Ştrand din Piteşti, şi o cantiate mică de haşiş pe care proprietarul a susţinut că o deţine pentru consum propriu.

Citeşte aici: https://realitateadearges.net/acum-perchezitii-in-pitesti-la-contrabandisti-de-tigari/

Polițiștii BCCO Pitești, sun coordonarea DIICOT Pitești au organizat 32 percheziții. 28 au avut loc în Argeș, 2 în Suceava și 2 în București. Suspectii au acționat din februarie 2018 până în iulie 2019. Au fost duse la audieri 21 de persoane