Marţi dimineaţă, un bărbat a fost găsit mort în locuinţa sa. S-a spânzurat de ziua lui, fiind găsit de soţie. Victima zăcea fără suflare în dormitor. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

O femeie din Câmpulung a sunat la 112, marţi dimineaţă, anunţînd că soţul ei s-a spânzurat de ziua lui. Gheorghe M., de 77 de ani, zăcea fără suflare în dormitor. Acesta locuia cu soţia dar dormeau în camere separate. Nevasta a văzut că bărbatul nu iese din camera lui şi s-a dus la el, crezând că se simte rău. Când a deschis uşa a rămas înmărmurită de spaimă. Bărbatul zăcea fără suflare, cu laţul de gât.

Criminaliştii din cadrul Poliţiei Câmnpulung au mers la faţa locului pentru cercetări. Au constatat că pe trup nu există alte urme de violenţă în afara şanţului de la gât, specific în astfel de cazuri. Victima a ales să se sinucidă de ziua numelui său, în Săptămâna Patimilor. Bărbatul nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice gestul. În urmă cu ceva timp, ameninţase că îşi va pune capăt zilelor, dar membrii familiei nu l-au luat în seamă.