Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești. Bărbatul a făcut o pasiune subită, i-au plăcut cosmeticele și a ajuns în arest. Este acuzat de furt calificat după ce a furat creme și loțiuni dintr-o farmacie situată pe strada Victoriei. 

Reținut din cauză că i-au plăcut cosmeticele! Din cercetări s-a stabilit că, la după-amiaza zilei de 11 februarie a.c., în jurul orei 17:00, cel în cauză a sustras mai multe produse cosmetice, în valoare de aproximativ 300 de lei, dintr-o farmacie din Pitești. Acesta a profitat de neatenția farmacistelor și a luat de pe un raft creme și loțiuni.

Nu este prima infracțiuni comisă și de aici i s-a tras. Bărbatul mai este bănuit că, în ziua de 25 ianuarie a.c., a furat și un laptop de la o casă de amanet din Pitești, bun care a fost recuperat și restituit reprezentantului persoanei vătămate.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.