Piteștenii care își vor achita integral impozitele pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pot beneficia de o reducere de 10 %. Condiția este ca plata să fie făcută până pe data de 31 martie. 

De o reducere de 10% pentru plata integrală a impozitului, pot beneficia piteștenii, anunță administrația locală.Primăria Pitești precizează că impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2020 se pot plăti în două rate egale până la data de :

31 martie 2020 inclusiv;

30 septembrie 2020 inclusiv.

Pentru plata cu anticipație a impozitului datorat pentru întregul an fiscal 2020, de către persoanele fizice, până la data de 31.03.2020 inclusiv, se acordă o bonificație de 10%.

Pentru cei care urăsc să stea la coadă, Primăria Municipiului Pitești oferă alternativa plății online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.