Un şofer în vârstă de 48 de ani, a fost protagonistul unui record nedorit la volan. Bărbatul era beat criţă, în plus, nu poseda nici permis. Oamenii legii au stabilit că avea peste 3 la mie alcoolemie.

Record nedorit la volan! Un bărbat de 48 de ani, din comuna Ungheni, a fost prins conducând un autoturism prin comuna argeşeană Căldăraru. Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești sunt cei care l-au depistat. Oamenii legii au tras maşina pe dreapta, pentru un control de rutină.

Şoferul a susţinut că nu are actele la el. Când au verificat în sistem, poliţiştii au constatat că cel de la volan nu este deţinător de permis de conducere. De cum a deschis gura, oamenii legii şi-a dat seama că bărbatul este şi băut. Nu mică le-a fost mirarea agenţilor când au constat că pe etilotest, acesta avea 1,75 la mie alcool, în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Este ştiut faptul că, de regulă, în sânge valoarea este dublă faţă de concentraţia în aerul expirat, ceea ce înseamnă că bărbatul avea o alcoolemie de 3 la mie. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.