Război Israel. Militanții Hamas, acuzați că voiau să folosească cianură în luptele sângeroase din Gaza! Imaginile dezastrului – VIDEO

Apar informații halucinante din prima linie a războiului din Orientul Mijlociu. Israelul acuză militanții Hamas că plănuiau să utilizeze cianură în luptele sângeroase, încă de la începutul atacului surpriză din 7 octombrie. Urmele masacrului se văd și acum, la mai bine de 3 săptămâni de la declanșarea războiului, care a luat peste 6000 de vieți. 

„Acest material a fost găsit pe trupul unuia din acei sadici. A fost un material al-Qaida, al ISIS, Hamas… Cu asta avem de-a face. Și în acest material găsit asupra aceluia sunt instrucțiuni cum să se producă arme chimice”, a declarat președintele Israelului Isaac Herzog.

A USB device found on Hamas terrorists proves that the murderous terrorist organization planned to use cyanide against the civilian population, just like Al-Qaeda terrorists.

Watch an excerpt from my interview this evening on Sky News: pic.twitter.com/VIYvPcTdUN

— יצחק הרצוג Isaac Herzog (@Isaac_Herzog) October 22, 2023

Este dovada scoasă la înaintare de președintele Israelului. Herzog susține că, pe lângă tehnicile descrise, manualul prezintă tactici care includ crearea de haos, intimidarea ostaticilor, aplicarea de şocuri electrice şi punea în practică a execuţiilor.

Teroriștii Hamas se pregătesc să folosească arme chimice, anunță președintele Israelului – Alertă generală

La 3 săptămâni de la atacul care a adus spaima în Israel, urmele terorii se văd cu ochiul liber. Casele oamenilor s-au transformat în munți de moloz, iar câmpurile din împrejurimi sunt pline cu haine, jucării, rechizite sau obiecte de mobilier.

Printre ruine, armata israeliană a găsit și un ghiozdan de copil. Geanta era prinsă în capcană și conținea un dispozitiv exploziv activat de la distanță, care cântărea nu mai puțin de 7 kilograme.

Între timp, apar imagini sfâșietoare din Fâșia Gaza. Zeci de copii palestinieni au fost filmați în timp ce își scriu numele cu pixul pe brațe, ca să fie identificați în cazul în care sunt uciși în timpul bombardamentelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.