Rareș Bogdan, mutare decisivă: scena politică, dinamitată! Se vor cere DEMISII și scoaterea PNL de sub influența “Statului”

Rareș Bogdan dinamitează scenă politică! Prim-vicepreședintele PNL va pune piciorul în prag în perioada următoare. Sursele Realitatea Plus au confirmat că ultimul sondaj intern, care poziționează PNL pe rușinosul loc 4 în Capitală și în Ilfov în perspectiva alegerilor din 2024 (după PSD, AUR și USR), a dat naștere unei nemulțumiri care s-a acutizat și pentru care mulți lideri liberali din județe vor cere acțiuni dure la centru, mandatându-l pe Rareș Bogdan să-i reprezinte. 

Sursele noastre ne-au explicat că prim-vicepreședintele PNL va pune această problemă în mod dur, la ședința liberalilor de lunea viitoare, urmând să ceară măsuri dure de reorganizare, dar și demiterea unor reprezentanți politici. 

Bogdan nu mai este de acord ca PNL, partid istoric, să fie condus de către așa-zisul “Stat”, adică reprezentanți ai serviciilor secrete, motivație pe care a prezentat-o și prin recenta critică la adresa lui Bogdan Aurescu. Informațiile intrate în posesia noastră indică faptul că europarlamentarul va cere, printre altele, demiterea lui Ionuț Stroe din poziția de purtător de cuvânt al PNL, dar și că se va autopropune ca lider interimar al PNL București, spre a încerca astfel rezolvarea rapidă a situației proaste a partidului în capitală.

“Este vremea deciziilor dure în partid, cu toate cărțile pe masă, fără menajamente de tip perdant!”, ar fi spus Rareș Bogdan în discuțiile cu liderii locali nemulțumiți, discuție ce-a avut loc acum două zile, adăugând că nu-și mai permite să tacă la infinit, să-și dezamăgească susținătorii, și că nimeni nu are voie să asiste pasiv la decăderea PNL, ce-a ajuns azi la remorcă PSD. 

În 2019, când a schimbat haina de jurnalist cu cea de politician, spune Rareș Bogdan, a intrat în luptă ca locomotivă, direct pe locul 1, asigurând victoria PNL la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.