Viceprimarul din Vlădești i-a adus acasă câinele legat de mașină chiar fostului viceprimar al comunei. Într-un filmuleț postat pe Facebook se vede cum un cățel este legat de mașină cu lanțul și tras pe şosea.

Viceprimarul Leonard Şerban recunoaște fapta, dar susține că a vrut să facă o faptă bună. A văzut câinele vecinului pe stradă și a încercat să îl aducă acasă. Pentru că i-a fost frică să pună mâna pe el, câinele a fost adus legat de mașină.

Pe acest subiect am stat de vorbă cu fostul viceprimar din Vlădești, Cristinel Moise, proprietarul câinelui. Acesta susține că patrupedul a fost văzut de medicul veterinar și că nu are absolut nimic.

„Câinele a scăpat, el l-a recunoscut, pentru că suntem vecini, și a vrut să îl aducă acasă. L-a legat de mașină 100 de metri. Nu s-a întâmplat nimic cu animalul! A venit veterinarul și nu are nimic câinele. A mai venit poliția, azi a venit și protecția animalelor… S-a speriat săracul câine de câți l-au vizitat astăzi. Nici nu mai vrea să iasă din coteț”, susține proprietarul câinelui.

Despre modul în care a fost adus acasă câinele său de viceprimar, proprietarul animalului a mai precizat: „A vrut să facă un lucru bun pentru că putea să dea mașina peste el… A greșit și el că nu trebuia să facă așa, mai ales că este și persoană publică…”.