Grădina Zoologică din Pitești este pregătită să primească vizitatori de sărbătorile de Paști și minivacanța de 1 Mai. Programul în această perioadă va fi prelungit special pentru cei care doresc să-i treacă pragul.

În minivacanța de Paști, între 26 aprilie și 1 mai, inclusiv, orele de vizitare sunt între 10:00 și 19:00 în fiecare zi. Prețul biletului pentru adulți este de 8 lei, iar pentru copii, pensionari, elevi și studenți de 4 lei.

În Grădina Zoo există aproape 70 de specii de animale, păsări, reptile, papagali și pești. Sunt estimate un număr total de aproape 1800 de viețuitoare.

Se remarcă exemplare unice în țară precum: ursul tibetan, câinele dingo. Dintre animalele carnivore se găsesc lei, tigri, lupi, urși bruni etc.

În cadrul parcului există și un muzeu înființat în anul 2007 și care cuprinde un număr de 114 trofee cinegetice (trofee de cerb carpatin, colți de mistreț, trofee de cerb lopătar, blană de urs ) primite în custodie de la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva Muzeul Cinegetic al Carpaților Posada R.A.