Un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost prins în timp ce amaneta telefoanele furate de la o altă casă de amanet. Hoţul a fost recunoscut după ce, imaginile din timpul furtului au fost făcute publice. Ca să nu fie predat poliţiştilor, individul a vrut să dea mită aparatele şi lanţul din aur pe care îl purta la gât.

Prins în timp ce amaneta telefoanele furate de la o altă casă de amanet! Este cazul unui tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Davideşti. Acesta a furat dintr-o casă de amanet din Piteşti, două telefoane Samsung Galaxy S9+, în valoare de peste 6.000 de lei. Unitatea avea montate camere de supraveghere. Imediat după ce s-a descoperit furtul, imaginile în care hoţul se vedea foarte bine, au fost postate pe Facebook.

A doua zi după fapta comisă la Piteşti, hoţul a avut ideea neinspirată de a amaneta telefoanele furate tot de la…amanet. S-a dus la Câmpulung, îmbrăcat cu aceleaşi haine. În timp ce îi arăta operatorului aparatele de care voia să scape, a fost recunoscut. Patronul a blocat uşile şi a sunat la 112 chemându-i pe poliţişti. Când şi-a dat seama că a fost prins, tânărul a încercat să scape, mituindu-l pe patron. I-a oferit acestuia telefoanele şi lanţul din aur pe care îl purta la gât.

A fost predat poliţiştilor iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Tânărul este cunoscut după ce a furat şi din case de amanet de la Mioveni.