Un bărbat prins băut la volan şi fără permis, ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Bărbatul avea antecedente tot pentru infracţiuni la regimul rutier.

Prins băut la volan şi fără permis, a ajuns în arest. Avea antecedente! Piteşteanul în vârstă de 55 de ani se afla la volanul unui autoturism pe bulevardul Petrochimiştilor. A fost tras pe drepta, de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti, pentru un control de rutină. Oamenii legii şi-au dat seama că individul era beat. Când a suflat în etilotest, aparatul a confirmat bănuielile oamenilor legii. Şoferul avea peste 1 la mie, concentraţie de alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

Oamenii legii au constatat că cel de la volan nu posedă permis de conducere. Documentul i-a fost anulat după ce, în 2009 a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice. Instanţa l-a condamnat la plata unei amenzi penale şi i-a anulat permisul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, fiind dispusă măsura controlului judiciar.