Mai mulți primari liberali au susținut, miercuri, o conferință de presă în care își arată nemulțumirea față de conducerea PNL Argeș.

Un număr de nouă primari liberali  au participat la o conferință pentru a-și manifesta dezaprobarea față de președintele filialei argeșene, Adrian Miuțescu.

În același timp, aceștia susțin că îl vor susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale. Reamintim că mai mulți primari și președinți de organizații locale din Argeș au depus, recent, la Secretariatul General al PNL, o scrisoare către președintele Ludovic Orban. Semnatarii scrisorii îl doresc pe Rareș Bogdan ca viitor președinte al organizației județene (mai multe detalii aici).

„Noi, primarii PNL, și încă aproximativ 50 de președinți de organizații am avut o inițiativă și nu renunțăm la ea, de a îmbunătăți conducerea PNL Argeș. Tot ceea ce am întreprins, noi credem că am făcut un lucru bun și că vom face un lucru bun. Nu ne dorim decât să schimbăm culoarea județului Argeș. (…) Noi îl dorim pe Rareș Bogdan președinte interimar la Argeș, că vorbim de șase luni sau un an,  până când punem organizația la punct ca să fim puternici. Ne trebuie un lider național ca PNL Argeș să învingă celelalte partide la viitoarele alegeri.  (…) Când vedem degringolada din PSD, inclusiv PSD Argeș, e la mintea cocoșului că trebuie să ne întărim. E momentul nostrum să preluăm conducerea județului Argeș”, a precizat primarul orașului Costești, Ion Baicea.

Chiar dacă în PNL Argeș e o luptă interioară, primarii liberali susțin că vor fi alături de președintele Iohannis la alegeri.

„PNL nu s-a împărțit în două tabere: suntem o echipă PNL, dar cu opinii diferite. Trebuie să înțeleagă și președintele Miuțescu. Noi nu dorim răul PNL și nici râul dânsului. Noi dorim ca toți primarii din județ să aibă sprijin…. Noi suntem total lângă președintele Iohannis! Primarii PNL trag ca să avem președintele nostru”, a mai precizat edilul argeșean.