Prima ninsoare, la pachet cu primele probleme! Copaci căzuți și mai multe accidente în Argeș, dar fără victime! În această dimineață, un șofer de 36 de ani a căzut în râpă cu mașina după ce nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Din fericire, atât el cât şi pasagerul din maşină, o adolescentă de 17 ani, au reuşit să iasă din autoturism.

Pe DN 73 C, în zona Mușătești, un Ford a ajuns în râpă, în această dimineață, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai reuşit să redreseze autoturismul. Din fericire, atât el cât şi pasagerul din maşină au reuşit să iasă din autoturism. Ambii au fost răniți ușor.

Un alt accident rutier a avut loc și la Mioveni. Un autoturism s-a răsturnat în Mioveni, spre Clucereasa, aproape de barieră. Nu au existat victime.

Azi noapte, în Curtea de Arges, un tânăr de 21 ani a intrat cu viteză în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. În urma impactului, arborele a fost pus la pământ, iar autoturismul a suferit avarii grave.

De asemenea, pompierii argeșeni au avut și mai multe intervenții de degajare a arborilor. Un copac a căzut în Pitești, pe strada  Negru Vodă, între blocurile C2 si C3, blocând accesul în parcare. O altă intervenție a avut loc în comuna Vedea, acolo unde un copac a căzut pe carosabil blocând circulația.

Foto: Info Trafic Pitești