Pentru prima dată în istoria sportului argeșean. Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 s-a calificat în Liga Florilor.

Este pentru prima dată în istoria Argeșului când județul are o echipă în prima ligă la handbal feminin. 

“Ne bucurăm să oferim această premieră sportului argeșean și, în special, sportului din Mioveni. Această mult dorită promovare a venit în urma unui efort susținut, care durează de aproape 8 ani. În acești ani, pe drumul către Liga Florilor, alături de suporterii frumoasei noastre echipe, ne-am bucurat de handbal și de victorii muncite. Am suferit la înfrângeri, dar am continuat să credem că putem câștiga un loc pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Această mare performanță a clubului nostru nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Consiliului Local Mioveni și al celor care au susținut financiar drumul nostru spre performanță sportivă. Mulțumim tuturor antrenorilor și sportivelor care au contribuit de-a lungul timpului la acest parcurs de excepție al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Avem o echipă întărită cu jucătoare de mare valoare, cu doi antrenori în care avem mare încredere, Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe, de aceea obiectivul nostru este să jucăm un handbal frumos și să rămânem în liga națională. Ne revedem în Liga Florilor! Hai, Dacia Mioveni!”- CS Dacia Mioveni 2012